fashiondays.ro

Sarbatoarea de Halloween este cu siguranta printre preferatele copiilor, iar anul acesta la Sun Plaza au ocazia sa petreaca o seara plina de distractii. Pe 31 octombrie, incepand cu ora 17:00, ii asteapta sesiuni de face-painting tematic, ateliere de confectionat decoratii, dansuri de Halloween si faimoasele sesiuni de Trick or Treat. Nici parintii nu sunt ocoliti de distractie, avand la dispozitie ateliere de chiromantie si tarot si sesiuni de make-up profesionist. Participarea este gratuita pentru toti cei interesati. In plus, timp de o saptamana, vizitatorii se vor bucura de cel mai spectaculos decor de Halloween.

La final de octombrie, Sun Plaza Shopping Center îşi surprinde vizitatorii cu numeroase activităţi inedite pentru a intra în spiritul celei mai înspăimântătoare nopţi din an. Sesiuni de make-up tematic şi face painting, ateliere pentru copii, ateliere de chiromanţie şi tarot, dansuri de Halloween – toate îi aşteaptă pe cei mari şi pe cei mici pe 31 octombrie 2014, începând cu ora 17:00, în zona restaurantelor. Participarea la oricare dintre activităţile tematice este gratuită. În plus, timp de o săptămână vizitatorii se vor bucura de cel mai spectaculos decor de Halloween ce include, spre deliciul tuturor, o biserică bântuită, cu vrăjitoare, fantome şi pietre de mormânt.

Activitati gratuite de Halloween pentru copii la Sun Plaza

Activitati gratuite de Halloween pentru copii la Sun Plaza

Cum sărbătoarea de Halloween este una dintre cele mai îndrăgite de copii, ei vor fi primii care se vor bucura de distracţia pregătită de Sun Plaza. Pe parcursul serii vor avea loc sesiuni de face painting tematic, unde copiii se vor transforma în adevărate personaje de groază, menite să stârnească spaima şi amuzamentul părinţilor. De asemenea, copiii vor putea învăţa dansuri specifice sărbătorii de Halloween din diferite ţări, sub îndrumarea profesoarei de dans costumată, pe rând, în fantomă, schelet şi vrăjitoare. Halloween-ul nu poate să treacă fără faimoasa activitate de “Trick or Treat” unde copiii vor primi dulciuri şi se vor juca împreună cu Vrăjitoarea şi Dracula. Pentru cei creativi şi îndemânatici sunt pregătite ateliere de creaţie, în care participanţii vor realiza cele mai simpatice decoraţii de Halloween.

Mai mult, părinţii sunt invitaţi să participe la concursul desfăşurat pe pagina de Facebook Sun Plaza unde pot câştiga, prin tragere la sorţi, un voucher de 400 de lei de la Noriel. Tot ce trebuie să facă este să posteze, până pe 2 noiembrie 2014, o imagine cu prichindelul lor la una dintre activităţile pregătite în seara de Halloween.

Nici cei mari nu vor fi ocoliţi de distracţie, având la dispoziţie sesiuni de make-up tematic şi ateliere de chiromanţie şi tarot. Vizitatorii pot beneficia gratuit de un machiaj profesionist realizat de make-up artist Luiza Burhai, care le va întregi cu siguranţă ţinuta pentru o noapte de petrecere. Cei interesaţi să afle ce le rezervă viitorul vor găsi, tot în zona restaurantelor, specialişti în arta cititului în palmă şi în cărţile de tarot. Sun Plaza este cu siguranţă destinaţia de senzaţie pentru acest Halloween!