fashiondays.ro

Ulei de somon cu Omega 3 pentru copii si adulti. Uleiul de somon contine cea mai mare concentratie de acizi grasi esentiali nesaturati (Omega 3) cu rol in reglarea metabolismului grasimilor. Scade colesterolul si trigliceridele, protejeaza inima si controleaza tensiunea arteriala.

Uleiul de somon cu Omega 3 pentru copii si adulti are efect antitrombotic si antiinflamator. Vitamina E continuta in acest ulei are rol antioxidant. Uleiul de somon cu Omega 3 este recomandat pentru protectia aparatului cardio-vascular intrucat curata depozitele de grasimi de pe vasele sanguine, creste elasticitatea lor si fluxul sanguin. Uleiul de somon cu Omega 3 este necesar in perioada de crestere la copii. Imbunatateste activitatea sistemului nervos, creste atentia, concentarea, puterea de memorare, reduce riscul depresiilor. Iar pentru adulti, uleiul de somon contracareaza efectele nocive ale fumatului. Recomandat de asemenea pentru femeile gravide sau care alapteaza si de altfel pentru toti cei care doresc sa-si imbunatateasca starea de sanatate. Uleiul de somon cu Omega 3 pentru copii si adulti, poate fi cumparat de la Farmacia Vegis, aici.

Cutia de Ulei de somon cu Omega 3 de la Cosmo Pharm este un supliment alimentar, vine cu 30 capsule + 10 gratuite, in acest moment costa aproximativ 14 lei. Se administreaza dupa masa. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata!