TERMENI SI CONDITII GENERALE

Toate drepturile asupra site-ului www.supermamici.ro apartin lui Supermamici.ro (Titularul). Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.supermamici.ro este posibila numai dupa obtinerea acordului scris al Titularului.

Pentru solicitarea obtinerii acordului scris de reproducere integrala sau partiala a continutului site-ului puteti trimite o solicitare la adresa de email:  supermamici[@]gmail[.]com.

Date generale
În aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare ale site-ului www.supermamici.ro denumit în continuare site.

Aceste conditii se aplica oricarei persoane care viziteaza/acceseaza acest site (numita în continuare VIZITATOR), fie VIZITATORILOR care se înscriu pe site urmând procedura descrisa pe SITE si asumându-si drepturile si obligatiile din Regulamentul de utilizare (denumiti în continuare MEMBRII), care prin navigarea pe acest SITE îsi dau acordul tacit de respectare  si folosire a SITE-ului

Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga VIZITATORUL/MEMBRUL sa înceteze vizitarea SITE-ului si accesarea serviciilor oferite de acesta. Prin SERVICII se înteleg toate serviciile informationale  incluzând, dar nefiind limitate la articole, poze, newslettere, forum etc., cât si alte servicii care pot fi gasite pe SITE. Acesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute în aceasta pagina precum și în pagina de termeni și condiții.

În cazul în care doriti sa contactati supermamici.ro cu privire la SERVICIILE oferite, informatia inclusa în acest document, litigii de orice fel, va rugam sa folositi adresa de email supermamici[@]gmail[.]com.

Reguli de securitate:

Nu sunt permise:

  • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în continutul informativ acestui site (nu se încadreaza aici mesajele publicate pe forum în calitate de MEMBRU)
  • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau în varianta printata, a materialelor si informatiilor existente pe acest SITE în alt scop decât cel personal, asa cum este el definit mai jos;
  • încercarea de modificare, stergere, a informatiilor publicate prin eventuala accesare a unei vulnerabilitati ale platformei tehnice a SITEULUI
  • încercarea de a accesa date personale ale unui MEMBRU al SITE-ului
  • încercarea de a disturba functionarea corespunzatoare a serverelor prin metode de gen hacking
  • folosirea adreselor de mail publicate pe site în scopul de SPAMING sau alte scopuri fara a avea acordul Supermamici.ro sau a proprietarilor acestor adrese
  • folosirea numelui Supermamici.ro precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul SITE-ului în orice mod care creeaza în mod eronat impresia ca exista o legatura directa între persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si Supermamici.ro (confuzie voita).
  • Denigrarea prin orice modalitate a SITE-ului sau a Supermamici.ro prin postarea de mesaje care contin injurii, amenintari cât si postarea unor linkuri catre  alte siteuri care au un asemenea continut

Legaturi (Linkuri)
Atât redactorii SITE-ului cât si VIZITATORII si MEMBRII pot furniza prin intermediul site-ului, linkuri catre alte pagini gazduite de alte site-uri de pe web. Supermamici.ro nu garanteaza si nu este responsabil de continutul acestor paginii externe si nici de disponibilitatea acestora.

Este interzisa furnizarea de linkuri catre site-uri cu continut pornografic, defaimator, Supermamici.ro având dreptul de a sterge imediat acele linkuri si a aplica sanctiuni MEMBRILOR conform Regulamentului de utilizare.

6.Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului
Continutul acestui site (precum fisiere de date, text scris, aplicatii software, muzica, fisiere audio sau alte sunete, fotografii, filme ori alte imagini, grafice, teste, joculete, programe, calculatii, e-mailuri, subiecte pe forum etc.) actual si viitor apartine lui Supermamici.ro constituind proprietate intelectuala a Supermamici.ro.

Acest continut implica un consum substantial de timp, bani sau alte resurse si trebuie respectat ca atare. Continutul Site-ului, indiferent de zona în care se afla în site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale.

Prin  utilizarea în scopuri personale se întelege folosirea fie în interes propriu fie pentru alte persoane dar fara a urmari un alt beneficiu decât cel de informare, fiind exclusa folosirea continutului site-ului cu scopul de a-si face reclama sau de a câstiga orice alt tip de beneficiu, pecuniar sau nu.

Orice utilizare de continut de catre terte persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu obtinerea în prealabil a acordului scris al Supermamici.ro acordat expres în acest sens. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal. Pentru a cere acordul de folosire a continutului în alte scopuri va rugam sa ne contactati pe adresa  supermamici[@]gmail[.]com.

Orice material (ex. poze, muzica, texte de orice fel) având legatura cu SITE-ul sau cu continutul acestuia trimis prin e-mail sau furnizat în orice alta modalitate (spre exemplu: mesaje pe forum)  de catre MEMBRII sau terte persoane, în mod benevol si fara pretentii de orice fel, care ar putea face obiectul protectiei dreptului de autor sau nu, devine proprietatea a Supermamici.ro în componenta ei patrimoniala.

În cazul în care un MEMBRU sau o terta persoana are pretentii de orice fel cu privire la eventualele materiale pe care doreste sa le publice pe SITE, aceste pretentii trebuie comunicate în prealabil pe adresa de mail  supermamici[@]gmail[.]com urmând sa faca obiectul unui contract scris între Supermamici.ro si acest autor, daca Supermamici.ro este interesat de material.

Prin autor, se întelege orice persoana (VIZITATOR, MEMBRU, terta persoana) care trimite spre publicare sau publica orice tip de material.

Supermamici.ro are libertatea sa accepte sau sa refuze orice material primit spre publicare. Autorul unui material publicat pe SITE nu poate avea pretentii indiferent de natura lor DUPA publicare (retroactiv). Orice autor care trimite materiale spre publicare pe SITE are obligatia sa verifice daca acestea au fost sau nu publicate.

Prin trimiterea materialelor autorii recunosc si garanteaza ca acestea le apartin si ca au dreptul de a le trimite în vederea folosirii lor de catre Supermamici.ro. Autorii îsi asuma obligatia de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca în legatura cu materialele si informatiile transmise în orice mod catre SITE, iar persoanele care expediaza în orice mod informatii ori materiale înteleg si accepta ca încalcarea în orice mod a acestei obligatii nu poate angaja în nici un mod raspunderea Supermamici.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective. MEMBRII sunt responsabili de continutul mesajelor publicate pe forum Supermamici.ro nu poate fi gasit raspunzator în privinta respectarii drepturilor intelectuale ale materialelor pe care MEMBRII le introduc pe site-ul.

Echipa redactionala a SITE-ului încearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cât mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, Supermamici.ro nu poate garanta pentru aceasta informatie. Fiecare VIZITATOR poate interpreta aceasta informatie dupa bunul plac si are obligatia sa verifice informatia si în alte surse mai ales în cazul în care aceasta informatie are caracter medical sau juridic. Este importat de subliniat, ca informatia prezentata pe SITE, are un caracter suplimentar, si în nici un caz nu poate substitui recomandarile date de specialisti (medici, avocati etc.). Supermamici.ro nu poate fi facut raspunzator pentru modul în care un VIZITATOR al SITE-ului utilizeaza în orice fel informatii prezentate în acest SITE. VIZITATORII/ MEMBRII sau persoanele terte nu pot cere daune de nici un fel în baza utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest SITE.

Informatii cu caracter medical
Informatiile prezentate de Supermamici.ro trebuie considerate ca informatii generale despre adulti si copii, despre viata de familie si despre experienta de parinte. Aceste informatii nu tin cont de situatia reala a fiecarui vizitator în parte si prin urmare trebuie privite ca informatii suplimentare menite pentru o întelegere cât mai buna a starii dumneavoastra si a membrilor familiei dumneavoastra.

În mod special, informatiile cu caracter medical (articole despre boli, raspunsuri ale doctorilor, s.a.m.d.) nu pot substitui recomandarile oferite de medici sau alti specialisti care au nevoie de un consult real pentru a oferi un diagnostic si un tratament corespunzator. În toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca este vorba de o problema de sanatate sau la un specialist pe problema pe care o aveti.

Supermamici.ro, precum si toti colaboratorii ale caror articole, raspunsuri, sfaturi sunt publicate pe Supermamici.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel.

Modificarea conditiilor de utilizare sau a serviciilor oferite de Supermamici.ro
Supermamici.ro îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment, sau la orice interval de timp, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, termenii si conditiile generale cât si a  regulamentul de utilizare, fara o notificare prealabila. De asemenea Supermamici.ro poate întrerupe, temporar sau permanent, partial sau în totalitate serviciile oferite fara o notificare în prealabil. Noile conditii devin valabile în momentul în care au fost facute publice prin înscriere în acest site si nu au caracter retroactiv.

Nota finala
Încalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala dupa caz. Supermamici.ro poate investiga faptele care implica asemenea încalcari, si daca considera necesar, va merge pâna la a actiona în justitie persoanele care nu respecta aceste conditii de utilizare, pentru recuperarea potentialului prejudiciu cauzat de acestea. Dupa caz, Supermamici.ro poate coopera cu autoritatile legale în urmarirea VIZITATORILOR, MEMBRILOR sau tertelor persoane implicate în astfel de încalcari. Fiecare VIZITATOR este de acord ca, la cererea Supermamici.ro, sa exonereze de raspundere Supermamici.ro pentru orice actiuni judiciare sau extra judiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a încalcarii de catre VIZITATORUL respectiv a clauzelor cuprinse în conditiile de utilizare si în regulamentul forumului.

Orice situatie neprecizata în acest acord de utilizare necesita consultarea si acordul prealabil al  supermamici[@]gmail[.]com. În cazul în care aveti întrebari sau dubii va rugam sa ne contactati la supermamici[@]gmail[.]com.