Utilizarea marionetelor si papusilor de mana si degete in joaca cu copii mici este un mod minunat de a le usura exprimarea sentimentelor si a emotiilor si de a ii ajuta totodata la gradinita sa participe alaturi de ceilalti la lectiile si discutiile de grup. Pentru a le aprinde imaginatia si capta atentia, decorul trebuie sa fie cat mai realist in momentul in care doriti sa fiti povestitorul, actorul si regizorul unei scenete de teatru de papusi pentru copilul dvs.

Păpușile sunt distractive! Puteți face propriile marionete, va puteti juca cu copilul si cu marionetele pentru a spune copilului dvs. o poveste. Puteți avea un spectacol de păpuși la dvs. acasa! Tot ce aveti nevoie este, o scena cat mai realista pentru papusi, cateva marionete si papusi si o carticica de povesti (asta daca nu cumva imaginatia dvs. este suficient de bogata).

Ce parere aveti despre aceasta scena de teatru de papusi, din material textil. Este prevazuta cu cortina si buzunare interioare pentru manipularea papusilor, si are dimensiunile: 150cm x 75cm.

 

Odata ce aveti scena si povestea, aveti nevoie de personaje cat mai credibile. Daca jucariile copilului sau animalutele si personajele confectionate din sosetute, manusi sau ghemuri de sfoara si lana nu mai sunt suficiente, puteti incerca marionetele prezentate mai jos.

Cum orice poveste are in prim plan un baietel nazdravan care din curiozitate, prea multa neascultare sau teribilism intra in diferite situatii amuzante sau periculoase, cu siguranta veti avea nevoie de o Marioneta de mana – Baietelul Nazdravan. Marioneta de mana realizata din material textil reprezentand un baietel. Dimensiune 50 cm. Jucarie recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.

Pentru ca a fost neascultator, baietelul cu siguranta va intalni la un moment dat in peripetiile lui un personaj negativ. Marioneta de mana – Personajul negativ, hotul sau omul rau. Marioneta de mana realizata din material textil reprezentand un talhar. Dimensiune 50 cm.

 

Oriunde este un om rau, va aparea justitiarul, cel care face dreptate, cel care va ajuta pe eroul nostru sa iasa din incurcatura. Acesta poate sa fie un politist! Marioneta de mana – Politist. Marioneta de mana realizata din material textil reprezentand un politist, avand dimensiunea de 50 cm.

 

Da frau liber imaginatiei si creaza copilului tau o lume plina de prieteni – animalute! Lungime: 20 cm. Diverse marionete sub forma de animalute ce pot sa lungeasca si sa infrumuseteze firul povestilor teatrului de papusi de acasa. Ce parere aveti despre un calut? Mai multe animalute aici.