fashiondays.ro

Ma gasesti in weekenduri iarna la munte si vara pe litoral, vacantele sunt citybreak-uri la Milano, Praga sau in Dubai.  Am masina dar n-am timp si parcare asa ca dimineata asap ma focusez in metrou challenge-uindu-ma cu pensionarii, imi dezvolt mecanica psihica rezolvand mental sudoku din revistele de scandal ale altora cand ma tin de bara, pana la open-space-ul cu loc dedicat. Imi fac cumparaturile la mall inainte de a pleca in team building, caut hygiene manager pentru curatenia flat-ului si incerc sa fac upgrade de la baby sitter la personal private educationist.

Chill out: Target-uri, meeting-uri, briefing-uri, powerpoint-uri, workflow-uri, task-uri, process-uri, top management, deadline-uri, value added, team-player, training-uri.

Continuam: am camasa roz, credite, badge-ul cu functia, ultimele modele de telefoane cu touch cu mai multe numere de telefon, toata seria de i-uri, vorbesc la ele pana mi se inroseste urechea si pierd amprentele, citesc presa online, dau click pe reclame si advice-uri pe forumuri de specialitate unde se intra doar cu parola, mentionandu-mi functia, o gramada de acronime (robot check sic) si folosind intotdeauna best regards. Te salut cu Hei! si Bye!, imi place sa lipesc cuvinte sa capete un aer mistic, punctez raspunsurile tale cu intrebari redundante pentru a fi totul clear. Ma reduc la un punct iar calea-mi este o linie dreapta, incercand sa o fac cat mai paralela cu a celorlalti, ascund lipsa interesului prin discutii artificiale (celulare, dieta, silicoane si comert si sfaturi online). Am desktop-ul plin (desi impartit pe categorii) si folosesc i.e. . Fac brainstorming cu donsoara de la supermarket cu care inter-relationez, spunandu-i pentru informare ce reprezinta “corporate social responsability”, si cum o va ajuta aceasta fraza sa uite de foame. Cumpar produse cu denumiri nemtesti sau cu since xxxx mai mic ca 1900. Platesc cu cardul. Cu unul din ele.

Chill out: Target-uri, meeting-uri, briefing-uri, powerpoint-uri, workflow-uri, task-uri, process-uri, top management, deadline-uri, value added, team-player, traininguri. Si un addon: workshop.

Oriunde merg vad tabele, calculez (si) procentual si intotdeauna citesc notele de subsol (adica footerele). Platesc, comand, ma informez, invat, programez doar online. Dau click, like, share, suggest, tweet in maxim 3 secunde la orice poza / subiect ce imi mai aduce aminte de latura umana. Nu mai tin minte nici macar ce animal era ultima pisicuta clickaita.

Nici robotii nu mai sunt ce au fost lately…