Plasturi si bratari impotriva tantarilor si a altor insecte pentru copii, de la Farmacia Dona OnlineFarmacia Vegis si plafar.net. Bratara anti tantari pentru copii Buddy Guard este un produs interesant, chiar sic, atunci cand este purtata de copii (sau de adulti) formează o barieră aromată anti tantari (cu miros de lămâiță) care ține la distanță țânțarii precum și alte insecte.

Brățara anti insecte conține un ulei natural – Geraniol, e ușor utilizabilă, foarte confortabilă și sigură pentru întreaga familie, funcționand aproximativ 240 ore.

Bratara anti tantari Buddy Guard

Bratara anti tantari Buddy Guard emana tot timpul folosirii ei ingredientul natural Geraniol, tinand tantarii precum si alte insecte la distanta. Dupa folosire, puneti bratara anti tantari si insecte in ambalajul resigibilabil pentru a putea fi folosita iar … si iar.  Efectele pozitive ale bratarii anti tantari pentru copii: Protectie permanenta anti tantari si alte insecte (de ex. capuse), are un ffect imediat, poate fi folosita oriunde si oricand, confera durabilitate in utilizare precum si posibilitate de reutilizare, emana un miros fresh iar copiilor le poate asigura o buna dispozitie, fiind un accesoriu placut mirositor.

Cu bratarile impotriva tantarilor si insectelor de la Buddy Guard nu veti mai avea surprize si veti termina definitiv cu: petele datorate diferitelor produse de protectie (mai ales al acelora home made), sprayurile unsuroase, pielea lipicioasa si mirosurile neplacute. Bratara anti tantari Buddy Guard pentru copii si adulti poate fi cumparata online de la Vegis, la pretul de 13 lei.

Cum utilizam bratara anti tantari Buddy Guard?

Pur și simplu purtați brățara impotriva țânțarilor Buddy Guard iar ingredientul natural va lucra pentru dvs. ținând țânțarii la distanță. De exemplu, puneti bratara anti tantari la mana sau la picior, sau legata de rucsac, geanta de mana, piciorul de la masa, tablia de la pat, scaun, bicicleta, fermuarul de la cort, oglinda retrovizoare, etc.

Cand mergeti la culcare, puneti-o pur si simplu pe noptiera… Pe scurt, o puteti folosi oriunde si oricum! Bratara anti tantari Buddy Guard pentru adulti si copii, poate fi folosita de oricine in afara de persoanele care manifesta alergia la Geraniol.

Plasturi anti tantari pentru copii

 

Plasturi anti tantari pentru copii, Aricel. Plasturii impotriva tantarilor Aricel sunt fabricati 100% din ingrediente naturale, oferind 72 de ore de protectie. Un pachet contine 6 bucati.

Creme si Lotiuni de corp anti tantari aici

Plasturii anti tantari si insecte pentru copii Aricel nu contin DEET. Daca ai nevoie de o masura de protectie ieftina impotriva tantarilor, plasturii cu fete zambitoare de culoare galbena de la Aricel costa doar 5 lei. Pot fi cumparati de la Farmacia Vegis.