Aici puteți găsi bijuterii handmade unicat sau în serie mică, brățări, cercei, coliere, broșe, inele, pandantive lucrate manual din pietre semiprețioase, mărgele de sticla, argilă polimerică.

 

Casa Hanu mica noastră prăvălie cu bunătăți pregătite în casă. Preparatele casei sunt cu tâlc, având povești și suflet. Sperăm sa regăsiți aici bucuria gastronomiei tradiționale, a gustului de demult și a creativității. Preparatele noastre sunt făcute doar cu ingrediente naturale, pe cât posibil obținute chiar din gradină moșiei noastre. Sunt pregatite in stil tradițional de gospodinele familiei :). Nu conțin conservanți, aditivi sau coloranți. Dulcețurile sunt preparate doar din fructe, zahăr, și condimente alese să ofere un gust de neuitat.

 

Pentru informatii și sfaturi pentru un party reușit pentru piticii dumneavoastra puteți apela la sfaturile și informatiile Jolly Club, o firmă de animații pentru copii și decorațiuni cu o experientă de 5 ani, ce oferă pe lângă servicii complete și sfaturile legate de organizarea unei petreceri reușite.

 

Grădinița și Centrul pentru copii Aurora vă așteaptă cu un program educațional complex de dezvoltare și creatie (yoga, cursuri de gătit, limbi străine, dans, “Eco Junior”, “Eu și societatea” etc.) dar și cu multe povești, jocuri și petreceri .

 

Aţi observat că, deobicei, preferăm să dăm alţi bani pe materiale deşi, poate fără să realizăm, deja le avem şi am plătit pentru ele? În goana de zi cu zi, poate ignorăm un fapt importat – colectând selectiv, putem schimba lumea în bine. Marea provocare este să începem să facem diferenţa între gunoi şi materie primă, între a colecta selectiv şi a polua, între a respecta natura şi ceea ce ne este oferit gratuit și a o distruge. Ne place să trăim în armonie cu natura – pentru că în viața “semeni ceea ce culegi”. Vă invităm să faceți cunoștința cu 3R – redu, refolosește și reciclează, care în combinație cu 1O – originalitate vă invită la Provocări Verzi. A respecta natura, a trai in buna intelegere cu mediul inconjurator nu este o moda, ci un mod firesc de a fi.

 

 

 

 

Cursuri onlineCurs de Puericultura Online, vă oferă sfaturi utile cu privire la semnele prevestitoare ale travaliului, ce trebuie să faceți la maternitate, cum să amenajați camera bebelușului, care este rolul tatălui în noua familie, cum se face corect băița sugarului și igiena organelor de simț, cum se schimbă scutecul, care sunt cauzele colicilor abdominale și cum pot fi durerile provocate de colici ameliorate. În plus, la final, puteți obține un atestat online pentru viitorii tatici, testat care vă va da dreptul la înca 10 zile de concediu plătit pe langă cele 5 zile primite conform legii!