fashiondays.ro

Marsupiul pentru bebelusi Pierre Cardin Promenade, recomandat bebelusilor cu greutatea pana la 15kg. Copilul poate fi poziţionat în marsupiu fie cu faţa către părinte, fie cu faţa către direcţia de mers. Designul inovator al marsupiului pentru bebelusi Pierre Cardin Promenate, îi conferă eleganţă şi stil, conform tradiţiei produselor exclusiviste Pierre Cardin.

Marsupiul pentru bebelusi Pierre Cardin poate fi utilizat în patru poziţii de transport al bebelusului: poziţie orizontală, cu faţa către direcţia de mers, cu faţa către părinte, poziţie laterală faţă de părinte. În partea din faţă, marsupiul este prevăzut cu buzunar pentru suzetă sau alte accesorii. Dimensiuni: 40 x 25 cm. Marsupiul pentru bebelusi Promenade de la Pierre Cardin il puteti gasi in magazinele online NichidutaBestKids, elefant.ro si eMAG.ro.

Marsupiul pentru bebelusi Pierre Cardin Promenade vine in 3 variante de culori, gri cu bleu, gri cu verde si gri cu rosu. Gri-ul omniprezent il face rezistent la murdarie iar culoare se va asorta cu aproape orice vestimentatie pe care o abordezi (asta daca mai conteaza alaturarea culorilor atunci cand esti aproape de puiul tau).

Si nu trebuie sa iti faci griji, daca crezi ca un produs Pierre Cardin are un pret exagerat (precum al creatiilor fashion ale celebrului designer), ei bine pretul acestuia se incadreaza in plaja de preturi medie pentru acest tip de produse. Marsupiul pentru bebelusi Promenade de la Pierre Cardin il puteti gasi in magazinele online NichidutaBestKids, elefant.ro si eMAG.ro.