fashiondays.ro

www.malnas.at aduce pe piata prima apa minerala naturala terapeutica imbuteliat in sticla de ceramica din lume, Malnas Aqua Telluris. Izvorul artezian Maria din statiunea balneara Malnas-Bai, jud.Covasna aduce la suprafata de multe secole apa a carei combinatie unica de saruri si minerale dau corpului ceea ce are nevoie. Studii recente au aratat ca Malnas recomandata pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: sindrom metabolic, aciditate gastrica, gastro-duodenita cronica, colecistita cronica, dischinezie biliara, Helicobacter pylori si dureri gastrice).

 

Despre Aqua Telluris

 

În urma studiilor clinice efectuate, rezultă faptul că aportul de apă minerală Malnaș este indicat în ajustarea nivelului acido-bazic din organism. Datorită conținutului său ridicat de săruri şi minerale (bicarbonatul de sodiu, de potasiu, de calciu, de magneziu și de acid carbonic, apa are proprietăți alcalinizante, iar consumul ei contribuie la creșterea capacității sângelui de a neutraliza acizii. De asemenea, prin efectele sale de reducere a nivelului glicemiei, colesterolemiei şi trigliceridemiei, Malnaș Aqua Telluris poate interfera în mecanisme reglatoare din sindromul metabolic și diabet zaharat compensat. Traim, respiram, aducem natura in trupul nostru prin hrana sanatoasa. Cateodata, insa, corpul simte ca ceva nu functioneaza in felul potrivit. Atingerea unui echilibru acido-bazic este primul pas pentru cresterea starii noastre de bine, iar unele studii recente arata ca Malnas Aqua Telluris poate ajuta la restabilirea acestei balante delicate.

Mergi in magazinul Malnas.ro

Tot Malnas Aqua Telluris este cea care, datorita, sarurilor si mineralelor pe care le contine, are un efect alcalinizant. Mai exact, aduce la un nivel optim PH-ul organismului. De asemenea, creste capacitatea sangelui de a neutraliza acizii aflati in cantitati prea mari. O afectiune precum sindromul metabolic, poate fi si ea temperata de Malnas Aqua Telluris, prin efectele sale de reducere a nivelului glicemiei, colesterolemiei si a trigliceridemiei.

Aqua Telluris este un exemplu clar că fiecare pahar de apă are povestea lui și că transparența apei este doar un joc de oglinzi în spatele căruia se ascund multe elemente ce întrețin o viață echilibrată. Pentru romani, băile termale erau singura formă de tratament pe care o practicau, întocmai cum și bravii samurai ai Japoniei îşi vindecau rănile la sesiuni paşnice de băi calde. Curele externe au inspirat tradiţii balneo-climaterice în rândul claselor sociale înstărite, relaxarea devenind sinonimă cu bunăstarea. În secolul al XVI-lea, beneficiile apelor minerale terapeutice au ajuns la tot mai mulţi oameni, graţie meşteşugarilor care au început să le îmbutelieze şi să le distribuie. Acum, cursul apelor minerale de deasupra pământului este la fel de firesc ca şi cel din scoarţă, ele ajungând la toţi cei care îşi doresc o viață sănătoasă şi tratamente naturale.

În urma studiilor, s-a ajuns la concluzia că recipientul din ceramică este ideal pentru conservarea proprietăţilor apei Malnaş. Alegerea nu este deloc întâmplătoare, deoarece structura ceramicii este asemenea solului din care apa provine, păstrându-și astfel proprietățile.  Aşadar, apa Malnaş vede pentru prima oară lumina zilei atunci când o turnați în pahar.

 

Tratamentul apa Malnas Ardens

 

In momentul de fata majoritatea comenzilor se primesc pentru tratamentul Ardens care contine 8 sticle (cura de 12 zile) si tratamentul Equilibrium (16sticle), acesta din urma fiind si tratamentul complet de o luna.

Fiind un produs nou si unic, nu exista deocampdata factori de risc ce implica competitia din piata. Am investit in asa fel incat sa rezulte un produs de inalta calitate. Apa nu este prelucrata sau filtrata ci are exact aceeasi compozitie si proprietati ca la izvor. Am efectuat numeroase studii si cercetari pentru ca sa readucem faima de odinioara si sa putem impartasi taienele apei minerale terapeutice cu toti cei care au nevoie de ea.

 

Apa Malnas efect Terapeutic

 

Apa Malnaș își capătă forma de produs terapeutic în urma unui proces atent gândit, pentru a-i păstra nemodificată compoziția fragilă. Totul începe din locul unde a izvorât în urmă cu mii de ani. Extracția și îmbutelierea au loc chiar la izvor, într-un cadru permanent monitorizat, ce protejează apa de contactul cu aerul sau alți factori externi ce i-ar putea deteriora structura inițială. Pentru conservarea proprietăților apei, am căutat recipientul ideal care să se apropie de solul din care ea provine. În urma studiilor, am găsit materialul perfect în arta modelării vaselor antice. Testele au demonstrat că, spre deosebire de sticlă sau plastic, ambalajul din ceramică menține intact nivelul mineralelor din apă, iar valoarea PH-ului rămâne stabilă. Nu există nicio reacție chimică între recipient și conținut, iar din punct de vedere microbiologic apa își păstrează puritatea. Astfel, Malnaș Aqua Telluris va vedea pentru prima oară lumina zilei atunci când va fi turnată în pahar. Toate aceste demersuri ale noastre sunt menite să vă ofere posibilitatea de a consuma apa minerală Malnaș exact ca la sursă, pentru ca nimic să nu-i altereze efectele terapeutice.

Un client / pacient care a urmat un tratament cu apa MALNAS a revenit cu incredere si extrem de satisfacut si a doua oara. Curele au efect imediat si real in tratarea problemelor gastro-intestinale. La orice tratament transportul este gratuit.

Am gândit şi planificat cu minuţiozitate drumul apei de la izvorul Maria din Malnaş până la consumatori, pentru ca nimic să nu-i altereze proprietăţile terapeutice. Astfel, izvorul este sigilat ermetic şi permanent monitorizat. Îmbutelierea apei are loc chiar la izvor, într-un cadru ce protejează apa de contactul cu aerul, lumina sau alţi factori externi ce i-ar putea altera compoziția. Procesul este complet neinvaziv pentru mediu.

Target / Clienti:
– persoanele ce aspira la un trai sanatos, atenti la alimentele pe care le consuma, adepti ai tratamentelor naturiste, informati in teme medicale
– femeia moderna, orientata pe cariera, viata activa, familista, care se confrunta cu stres si time management
– persoanele care sufera de afectiuni gastrice, urmeaza sau au urmat diferite tipuri de tratament
– medici, farmacisti, nutritionisti care vad importanta nutritiei
– persoanele care mananca mult fast-food sau semipreparate

Mergi in magazinul Malnas.ro