Cu Mierea de Manuka Raw Kfactor 16+ scapi de stafilococul auriu. Mierea de Manuka Raw (cruda) este puternica, bogata in nutrienti si contine proprietati naturale de vindecare. Este ideala pentru mai multe probleme de sanatate, inclusiv cele de natura digestiva. Produsa de Wedderspoon, mierea de manuka a fost recunoscuta si medaliata cu 3 stele ( punctaj maxim) obtinut in August 2014 la Great Taste Awards – Marea Britanie. Mierea Manuka KFactor 16+ este extrem de eficienta in tratarea stafilococului auriu. Prin actiunea sa, aceasta miere distruge stafilococul auriu si de asemenea ridica nivelul imunitatii. Este atat de eficienta, incat multi doctori din strainatate o folosesc pe post de tratament atat in tratarea stafilococului auriu, cat si in tratarea helicobacter pylori, cu rezultate fantastice. Prin eficienta ei in tratarea acestor bacterii, ea a devenit cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume. Mierea de Manuka Raw Kfactor 16+ Wedderspoon este indicata celor care au fost diagnosticati cu Stafilococul auriu (lStaphylococcus aureus), iar tratamentul minim este de 3 luni. Indicat ar fi sa se faca tratament 6 luni consecutiv pentru un efect de durata. Cel mai bun pret la Mierea de Manuka Wedderspoon Kfactor 16+ il vei gasi in magazinul online OrganicsFood.

 

depurtat.ro

Beneficii Mierea de Manuka

 

Produsele din miere de Manuka sunt recomandate atat pentru consum preventiv, cat si pentru a trata diverse afectiuni. O lingurita pe zi poate fi suficienta pentru a tine la distanta milioanele de micro-organisme care se pregatesc sa atenteze la integritatea sanatatii voastre. Mierea de Manuka – metoda sigura de crestere a imunitatii copilului. Mierea de manuka, dovedit stiintific ca fiind extrem de eficienta impotriva tratarii ranilor si infectiilor din organism.

Mierea de Manuka este facuta din polen, din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande, la mari inaltimi. Arborele atinge in general 2-3 m inaltime dar poate ajunge pana la aproape 15 m in anumite cazuri. Este un arbore mereu verde, cu frunze dense si mici si cu flori albe sau roz cu 5 petale.

Mierea de Manuka este cea mai puternica miere raw Wedderspoon fiind bogata in nutrienti si fiind foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv dar si a altor probleme de sanatate. Mierea de Manuka Wedderspoon este o miere 100% naturala, produs apicol de exceptie, cu proprietati curative miraculoase. Noua Zeelanda ne ofera cel mai de pret dar al sau, aceasta miere minune cu efecte antibacterierene si antivirale atat de puternice incat ofera superioritate fata de alte produse cu acelasi rol. Arborele de Manuka, din care se extrage mierea de manuka, este un copac vesnic verde, lemn puternic si tare, prin urmare si efectele teapeutice sunt unele exceptionale. Este cel mai puternic antibiotic natural care distruge urmatoarele microorganisme bacteriene si fungice: E.coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter Pylori etc.

Mierea de Manuka Wedderspoon este recoltata din tinuturile indepartate proaspete si curate ale sudul Noii Zeelande. Fiecare serie de Miere de Manuka Wedderspoon Activa 16+ RAW este testata pentru a i se vedea indicele de polen, enzimele vii, nivelul de antioxidanti precum si a altor fitonutrienti. Testarea este facuta prin metode proprii fiind parte integranta a procesului de productie, aratand astfel si nivelul diferit de beneficii. Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw ( nepasteurizata ), aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcan. Astfel, mierea de Manuka este mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduuri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic (GMO). Atunci cand alegeti o miere de manuka cititi eticheta si daca vedeti RAW atunci beneficiati de MAI MULT! Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, Mierea Wederspoon beneficiaza de o apreciere generala in randul consumatorilor sai datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.

 

Mierea de Manuka Raw (cruda)

 

Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatorul nu este de acord cu practicile neetice, practici care nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun. Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduuri chimice. S-a descoperit ca mierea de manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.

 

Ce inseamna 16+ la Mierea de Manuka?

 

Mierea de Manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta. Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un Laborator acreditat din Noua Zeelanda pentru a-i putea determina activitatea. Putem observa ca mierea de manuka Wedderspoon nu va depasi un grad de activitate de 16+ deoarece un astfel de nivel nu se regaseste in natura. Pentru a putea obtine un asemenea grad ridicat de activitate (si bineinteles un cost proportional) unele companii manipuleaza mierea folosind temperaturi extreme pozitive sau negative, dar care ucid enzimele albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele in decursul procesului. Inca din cele mai vechi timpuri, populatia triburilor Maori se vindeca cu leacuri obtinute din florile si frunzele arborelui de Manuka, traditie transmisa de mii de ani din generatie in generatie. Cel mai bun pret la Mierea de Manuka Wedderspoon Kfactor 16+ il vei gasi in magazinul online OrganicsFood.

Mierea de Manuka este cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume. Produsele din miere de Manuka sunt recomandate atat pentru consum preventiv, cat si pentru a trata diverse afectiuni. O lingurita pe zi poate fi suficienta pentru a tine la distanta milioanele de micro-organisme care se pregatesc sa atenteze la integritatea sanatatii voastre. Cu Mierea de Manuka Raw Kfactor 16+ scapi si de stafilococul auriu

HMF (HydroxyMethylFurfuraldehyde) este folosit cu rol de indicator al schimbarilor conditiilor de caldura si depozitare sau a alterarii provenite din adaugarea unor markeri chimici precum Methylglyoxal (substanta ce indica nivelul de activitate din mierea de manuka). HMF este format in urma scaderii nivelului de fructoza in prezenta unui acid – caldura creste viteza acestei reactii. HMF apare in mod natural in aproape toate mierile. In mod obisnuit nivelul HMF este sub 10mg/kg la miere proaspat extrase. Nivelul maxim permis in Uniunea Europeana este de 40mg/kg.

 

Cum recunosti Mierea de Manuka?

 

Pentru a putea fi etichetata ca Miere de Manuka, mierea trebuie sa aiba un indice de polen in continut de cel putin 70% potrivit Jurnalul de cercetari agrare al Noii Zeelande din 1985, vol. 28:39-7,0. O mare majoritate a companiilor producatore de Miere de Manuka isi canalizeaza atentia asupra nivelului antibacterial, ignorand indicele de polen din miere (pollen count) precum si alte proprietati pe care mierea le-a dobandit in mod natural. Firma Wedderspoon garanteaza ca mierea sa de manuka contine unul din cei mai ridicati indici de polen din industrie, indice obtinut intr-o maniera naturala, asigurandu-si clientii ca beneficiaza de o miere pura, autentica de manuka. Firma Wedderspoon a luat decizia de a nu folosi termenul comercial de UMF (Unique Manuka Factor) deoarece ACESTA se axeaza doar pe activitatea non-peroxidica(NPA) – proprietatile antibacteriene ale mierii. Firma Wedderspooon este pasionata de promovarea multiplelor beneficii ale consumului de miere de manuka RAW si nu doar al nivelul de activitate antibacteriana. Atunci cand vrei sa cumperi miere de manuka, trebuie sa te asiguri ca scrie pe ambalaj ca mierea de manuka este 100% RAW, insemnand ca este o miere “cruda”, nepasteurizata, netratata termic pentru a-i prelungi termenul de valabilitate. Astfel, se pastreaza toate proprietatile ei naturale, miraculoase ale Mierii de Manuka. Cel mai bun pret la Mierea de Manuka Wedderspoon Kfactor 16+ il vei gasi in magazinul online OrganicsFood.

noriel.ro