fashiondays.ro

Costumele de baie si inot Easy Swim pentru copii confectionate din Lycra ofera o mai mare siguranta copilului dumneavoastra, in momentul in care acesta este in piscina / bazin, in vacante sau in aer liber, oferind siguranta si impotriva razelor solare nocive. Costumele de baie din Lycra sunt perfect adaptate pentru copiii mici si le permite acestora sa invete cum sa inoate mai repede, mai bine si cu mai multa distractie. EasySwim Pro este un costum din Lycra cu perne de flotatie, costumasele sunt viu colorate/ luminoase, pentru a face mai usoara gasirea copilului in locurile aglomerate.

Costumasele din Lycra sunt disponibile in 2 culori: roz si albastru, modele dragute pentru baieti dar si pentru fetite. Oferiti-i copilului sansa de a se imprietenii cu apa si asigurati-va o vacanta lipsita de griji!

Cu ajutorul costumelor de baie din lycra copiii se pot deplasa liber in apa. Aceasta libertate de miscari stimuleaza copiii in curs de dezvoltare un bun simt al apei si le permite acestora sa invete cu usurinta sa inoate. Costumasul poate fi folosit perfect, chiar si in prima lectie de inot. Pe spatele si pieptul costumasului sunt plasate flotoare, ce imita formele corpului si sunt concepute pentru a se potrivi marimii si greutatii copilului. Echilibrul perfect al elementelor de flotatie asigura o pozitie stabila in apa, libertate de miscare si un grad ridicat de siguranta.

Costumul are un fermoar pe partea din spate, astfel incat este usor de pus si de dat jos. Sistemul de inchidere impiedica deschiderea fermoarului in timpul inotului. Ajutorul perfect pentru invatarea inotului! Easy Swim Pro ajuta copii sa invete mai usor, mai bine si mai repede.

Detalii:

  • lasati copilul sa se obisnuiasca cu costumul EasySwim Pro sub stricta supraveghere a unui adult;
  • costumul EasySwim Pro nu este o vesta de salvare;
  • elementele flotabile se pot detasa de costum, gradual, scazand nivelul de flotabilitate in functie de nivelul de pregatire al copilului;
  • dupa folosire clatiti costumul in apa rece si agatati-l la uscat;
  • nu depasiti nivelurile maxime de greutate;

Marimi si varste:

Costumul de inot din lycra marimea L este recomandat copiilor intre 5 si 6 ani, 24-28kg.

Costumul de inot din lycra marimea M este recomandat copiilor intre 4 si 5 ani, 17-24kg.

Costumul de inot din lycra marimea S este recomandat copiilor intre 3 si 4 ani, 14-17kg.