fashiondays.ro

Indiferent de ocazie, aniversarea zilei de naștere, sărbătorirea unui succes la școală sau pur și simplu o mică surpriză din partea părinților, echipa BluParty îi ajută pe părinți să le ofere copiilor cele mai frumoase amintiri.  Pentru cei mici, distracția nu se încheie la petrecere.  Petrecerile pentru copii vin acum și cu cadouri gratuite: părinții care organizează petrecerea micuților împreună cu BluParty primesc gratuit „O lună de distracție”  în valoare de 700 RON. Pachetul conține bilete la playground-uri, centre de activități, cursuri și ateliere de învățare și creație care contribuie la dezvoltarea celor mici și care să le umple timpul liber cu activități care mai de care: cursuri de înot și educație acvatică, cursuri de muzică la una din cele mai mari școli de muzică din București, cursuri de dans sau pictură, cursuri de limbi străine și jocuri educative. La sfârșit, copiii pot merge la un tuns și o manichiură care fac parte din cadou.

Articole si decoratiuni pentru petreceri copii

“Dacă ar încerca toate aceste servicii, părinții ar cheltui 700 RON. O lună de distracție este o idee nouă care îi încurajează pe cei mici să experimenteze cât mai multe activități noi care să îi țină activi. ” spuneMădălina Râpanu, Manager BluParty.

După ce au adus în București cele mai cerute personaje de animație, echipa de organizatori de petreceri BluParty își unește forțele cu nouă retailerii locali pentru a oferi fiecărui copil aniversat o lună de cadouri gratuite. Accesul la activități este gratuit timp de o lună după aniversarea sărbătoritului și este oferit la toate evenimentele care includ unul din programele de animație BluParty. Cel mai mic pachet de animație BluParty prin care părinții pot primi “O lună de Distracție” costă 179 RON și include o oră de jocuri, modelare de baloane și face painting cu un animator.

Partenerii care oferă cadourile sunt Baby Spa, Boem Club, Golf Planet, Grand Play Baneasa, Gymboland AFI Mall si Promenada, Ikedoo, Kaigo si Smart Play și sunt updatați în permanență pe: www.bluparty.ro

Conceptul este simplu, dar de impact și atrage un număr din ce în ce mai mare de adepți.Echipa BluParty plănuiește să strângă din ce în ce mai mulți retaileri pentru a oferi cât mai multe servicii gratuite părinților. Astfel de petreceri sunt mereu în ținta părinților vedetă. Andreea Marin, Adriana Bahmuțeanu și Cătălina Gramă (JoJo) sunt doar câteva dintre vedetele care au organizat astfel de petreceri pentru proprii copii. Cele mai cerute personaje sunt Prințesa Elsa și sora sa Anna din filmul de animație Frozen, dar și super eroii: Spider Man, Batman, Super Man, Darth Vader, Iron Man și Țestoasele Ninja. Părinții au de ales dintr-o listă de peste 60 de animatori și personaje pentru copii aduși la viața de o echipă de actori profesioniști. Iar daca iti doresti decoratiuni si articole pentru petrecere personalizate cu indragitele personaje din filmele de animatie pentru copii (Printese Disney, Disney Frozen, Superman, Mickey & Minnie Mouse, Hello Kitty, Spongebob, Violetta, etc) iti recomandam acest magazin: Articole si decoratiuni pentru petreceri copii.