Această rețetă de supă minestrone vegană  pentru vegetarieni este alcătuită de legume sănătoase şi scăzut de grăsimi. Datorită modului de preparare la foc mic aroma-i va fi maximă. Supa vegană minestrone îți va asigura un prânz uşor şi sănătos Deoarece nu conţine ulei, această supă minestrone este foarte scăzută în grăsimi.

Ingrediente:

  • 4 cești de supă de legume;
  • 4 căni cuburi de roşii;
  • 1 lingură busuioc proaspăt tocat;
  • 1/2 lingurița oregano;
  • 2 morcovi, tocați;
  • 2 tulpini de țelină, tocate;
  • o jumătate de ceapă, tocată;
  • 3 dovlecei, tocați;
  • 1 cană de fasole verde, tocată;
  • 3 căței de usturoi, tocati;
  • 1 frunză de dafin;
  • sare și piper după gust;
  • 1 1/2 cană de paste (macaroane)

Mod de preparare:

Într-o oală mare, combinați toate ingredientele, cu excepţia pastelor. Fierbeți la foc mic timp de cel puţin o oră, sau până când legumele au devenit moi.Adaugă pastele şi apoi lasă-le să fiarbă lent. Gătiți pentru înca 20 de minute, sau până când pastele sunt gata.Îndepărtaţi frunza de dafin înainte de servire. Bucuraţi-vă!