(P) Colectia de imbracaminte pentru bebelusi Irina Schrotter Kids de la BebeExclusive

(P) Colectia de imbracaminte pentru bebelusi Irina Schrotter Kids de la BebeExclusive

Zilnic să vă bucuraţi de fiecare zâmbet al marelui eveniment din familie! Bebeluşul vostru este o minune, un eveniment mare. Este binecuvântare şi lumină. Este, mai presus de orice, o dovadă de iubire. Răsfăţaţi-l cu îmbrăţişări dese, cu încurajări calde şi cu cele mai frumoase hăinuţe de la BebeExclusive.ro. Pentru că îl respectaţi, noi vă mulţumim. Grija pentru confortul şi mai ales pentru pielea sensibilă a copiilor noştri a născut hăinuţe din cele mai bune materiale, croite confortabil şi cusute delicat! Nu păstrăm secretul, îl împărtăşim cu voi, dragi părinţi, căci şi bebeluşul vostru merită să se bucure de inovaţiile irina schrotter kids: etichete aplicate pe exterior, cusături externe, capse multe şi prietenoase, body-uri elastice ce nu irită pentru bebe, design deosebit şi dragoste pentru cei mici.

Imbracaminte pentru Bebelusi la BebeExclusive Colectia Irina Schrotter Kids

Imbracaminte pentru Bebelusi la BebeExclusive Colectia Irina Schrotter Kids

“Fericirea nu se naşte atât din marile evenimente ale soartei, care se întâmplă rareori, cât din micile foloase care se întâmplă zilnic.” B. Franklin

Iar dacă sunteţi deja clienţii Bebe Exclusive, dorim să vă mulţumim pentru alegerea făcută. Sperăm că hăinuţele noastre să vă încânte ca un curcubeu iar noi să fim alături de bebeluşul dumneavoastră în fiecare zi de copilărie. Haine si articole de imbracaminte pentru bebelusi si copilasi de 0-2 ani (2-5 ani in curand), hainute de botez , camasi, bluzite, pantaloni si gecute, bodyuri, tricouri si maiouri ce nu irită pielea, pentru fetite si baieti în oferta BebeExclusive.ro.

zenda.ro
Citeste  Jucarii pentru bebelusi - recomandari pe luni
| Termeni și condiții | Confidențialitate | RSS SuperMămici |
Sandale Ieftinecu 90% discount!
+