Pentru bucătărie

 

Nici nu îţi dai seama cât de mult timp vei fi în bucătărie, preparând mâncarea şi hrănind copilul. Gătitul mâncării şi hrănirea bebeluşului, odată cu diversificarea, va fi o adevărată corvoadă, prin urmare orice ajutor va fi binevenit.

 

Scaunul de masă

Trebuie să fie la o înălțime convenabilă pentru tine. Astfel, bebelușul poate lua parte la mesele familiei și vei putea și tu să mănânci și să îl hrănesti și pe el. Îți va fi și mai ușor de curățat pentru că măsuța este din plastic iar scaunul pe care stă efectiv este, la cele mai multe modele, din mușama ușor de întreținut. Dacă vine și cu măsuța atașabilă cu suportul de pahar, iar înălțimea este reglabilă ar fi totul perfect. Verifică cu atenție să fie zdravăn și copilul să nu poată să cadă sau să alunece de pe el. Un scaun de masă ușor nu înseamnă că este și bun, practic nu înseamnă și sigur! Vezi selectia noastra de scaune de masa recomandate, in sectiunea Masa Bebelusului.

 

Storcătorul de fructe şi legume

Ce trebuie să urmăriţi la un storcător de fructe? Asamblarea şi curăţarea uşoară şi rapidă a tuturor componentelor, recipient suficient de mare atât pentru suc cât şi pentru pulpa fructelor, nivelul de zgomot, viteza de extragere a sucului, ce fructe sau legume poate să stoarcă, este fiabil? Cele mai populare şi care au un raport calitate preţ optim sunt storcătoarele centrifugale. Dacă aveţi un buget mai generos puteţi încerca variantele de storcătoare cu axe canelate (toacă, mărunţeşte, macină, produce piureuri din fructe, calitatea sucului cea mai bună, stoarce eficient de la citrice până la legume, verdeţuri), ce pe viitor cu ajutorul opţionalelor puteţi produce şi paste şi tăiţei.

 

Blenderul

Blender de bucatarie pentru hrana bebelusuluiUn storcător diferă faţă de un blender întrucât storcătorul separă sucul de pulpă în timp ce blenderul nu face acest lucru. În timp ce unii ar spune că un blender de bucătarie nu este un element esențial, alţii se bazează foarte mult pe blenderul lor și ar fi pierduţi fără unul. Un blender de bucătărie poate face prepararea hranei mai eficientă, economisind astfel timp în bucatarie. Cumpărarea unui blender bucătărie pare o sarcină simplă, dar în funcţie de diferitele tipuri și funcții disponibile, este nevoie să vă gândiţi cu atenţie pentru a garanta că achiziționarea aparatului corespunde nevoilor dumneavoastră. În mai puţin de un minut poţi pregăti o mâncare pasată pentru cei mici, o supă cremoasă pentru familia ta, un sos delicios pentru friptură, sau o bautură răcoritoare de vară. Cumpără un blender cu capacitatea vasului de cel puţin un litru (pentru a putea prepara mâncarea pentru cel puţin 3 persoane) şi neapărat tipul de blender cu aparat de gătit cu aburi. Acesta este potrivit pentru pregătirea mâncării bebeluşilor. Cu ajutorul lui vei putea prepara hrana micuţului tău pentru fiecare stadiu de înţărcare. Aparatul este recomandat pentru mâncărurile sănătoase, ajutând la păstrarea texturii și nutrienților. O gamă variată de storcătoare găsiţi la eMAG.

 

Sterilizator de biberoane și suzete

Cum anume ar trebui să arate acesta? În primul rând să sterilizeze cât mai multe biberoane inclusiv pompa de sân şi accesoriile acestora cum ar fi tetine, inele de ataşare, discuri de sigilare şi capace, valve, etc. În al doilea rând, sterilizarea trebuie să aibă loc natural, prin aburi, acest lucru prevenind apariţia tulburărilor digestive, iar conținutul sterilizat să rămână steril cât mai mult timp dacă nu se deschide capacul. Mai multe modele de sterilizatoare pentru biberoane, aici.

 

Încălzitorul electric pentru biberoane

Este foarte util în călătorii. Permite şi încălzirea altor recipiente cu hrană, nu doar a biberoanelor cu lapte, de exemplu a borcănaşelor cu mâncare solidă. Citiţi instrucţiunile întrucât un asemenea încălzitor trebuie să încălzească mâncarea uniform nu doar în anumite puncte, existând riscul ca anumite zone să fie foarte fierbinţi, şi cu siguranţă nu vă doriţi aşa ceva.

 

Produse BIO pentru nou născuţi

jucarie, patura, bavetica, botosei, caciulita BIOO gamă din ce în ce mai căutată de mămici este reprezentată de jucăriile şi produsele BIO pentru bebeluşi pentru a le da șansa să crească fericiți, sănătoși, inteligenți și să aibă un viitor fără pesticide, parabeni și alte chimicale ce afectează sistemul lor nervos și reproductiv, le creează alergii, astm, dermatite și alte probleme, plus că distrug planeta.

Pentru început puteţi încerca o cremă sau un balsam pentru pielea fină a bebeluşului pentru îngrijirea iritaţiilor de scutec, a pielii uscate, inclusiv dermatita de scalp a sugarilor şi dermatita atopică, sau pentru masajul corpului, pe bază de unt de shea sau ulei de cocos sau pe bază de gălbenele şi muşeţel cu oxid de zinc.

Puteţi încerca şi un set complet Bio My First Hours ce conţine cam tot ceea ce aveţi nevoie pentru a-i ura bun-venit pe lume bebeluşului! Recomandat chiar de la naştere, fabricat din bumbac 100% organic, cu umplutură din fibră de porumb. Setul conţine o girafă Sophie fabricata din cauciuc 100% natural, extras din arborele de Hevea, pentru stimularea tuturor simţurilor bebeluşului, o căciuliţă călduroasă şi o pereche de botoşei, o păturică mare (100x75cm) pentru a îi ţine de cald, o baveţică din bumbac organic pentru primele mese, o jucarie doudou cu suport pentru suzetă, și un coșulet, pentru a păstra lucrușoarele bebelușului. Ambalat într-o cutie cadou legată elegant cu o fundă, este cadoul ideal pentru un nou-născut!

Alte produse, BIO și Eco friendly, de la creme și geluri pentru îngrijirea corpului și a părului, îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării și până la mâncare sunt de asemenea recomandate.

citește în pagina următoare despre cumpărăturile pentru baia bebelușului și diverse