Lucru manual

Marturii Handmade de la Marturii Miere si Flori

Postat de in Sep 11, 2014 in Lucru manual | 0 comentarii

Marturii Handmade de la Marturii Miere si Flori

"Marturii Miere si Flori este un concept nou realizat intr-o seara de iarna la propriu, cand dorinta de a bea un ceai cald cu miere creste simtitor.... Asa a inceput totul ... Imi pregateam mierea in borcanase cat mai mici posibil si le decoram pentru a fi cat mai frumoase... Am inceput sa ma documentez in ceea ce priveste realizarea marturiilor si am vazut ca ma descurc mult mai bine decat ceea ce gaseam pe internet . Marturiile de nunta "Miere si Flori" sunt realizate cu multa dragoste si migala pentru a aduce un plus de bucurie evenimentelor din viata tuturor! Fiecare copil si fiecare pereche de oameni indragostiti care apeleaza la mine, ma bucura pentru ca de fiecare data sunt provocata pentru noi modele ! Uneori chiar ei sunt cei cu care dezbat tema evenimentului si incerc pe cat posibil sa intuiesc ceea ce si-ar dori !" Vechile culturi aveau ca obicei matrimonial in locul de toastului de sampanie din zilele noastre o bautura traditionala numita "MIED" - un amestec fermentat de miere si apa. Dupa nunta, tinerii insuratei erau incurajati sa bea din aceasta bautura in fiecare noapte timp de o luna, aceasta perioada devenind astfel cunoscuta ca "Luna de Miere". Marturiile cu miere sunt un deliciu, un simbol al bogatiei si fertilitatii, in multe culturi din antichitate mierea fiind oferita mirilor inainte de noaptea nuntii, pentru a concepe copii frumosi si sanatosi. De ce marturii cu miere? Simbol international al iubirii: MIEREA a fost un ingredient cheie in sarbatorile de nunta de peste 4.000 de ani. Vechiile familii din Babilon aveau ca obicei darul obligatoriu de nunta: 32 kg de miere, fiind considerat un aliment aproape la fel de pretios ca aurul.

citeste

Invata arta Face Painting-ului – Manuale de pictura pe fata

Postat de in Jul 8, 2014 in Lucru manual | 0 comentarii

Invata arta Face Painting-ului – Manuale de pictura pe fata

Manual tutorial de pictura pe fata Snazaroo, usor de parcurs ce cuprinde idei creative pentru a realiza diverse picturi pe fata sau pe corp cu efecte speciale (fete de monstrii, zombie ideale pentru Haloween, animale salbatice sau fete fantastice). Desene, tehnici si abordari teoretice referitoare la pictura pe fata pentru copii.

citeste

Carioci mari Baby-Jumbo pentru copii foarte mici de la CARIOCA

Postat de in Jul 6, 2014 in Lucru manual | 0 comentarii

Carioci mari Baby-Jumbo pentru copii foarte mici de la CARIOCA

Carioca speciala pentru copii mici de la 2 ani Jumbo Carioca Baby. Carioci cu varf scurt si rotund pentru siguranta copiilor. Forma cariocilor este deosebit de haioasa, cu fete zambitoare pentru a ii atrage pe cei mici in arta desenului si pentru a isi dezvolta functiile motorii fine. Cariocile Baby Jumbo se curata usor de pe maini, nu irita pielea, nu este toxic.

citeste

Tehnica clar obscur (in moda)

Postat de in Jan 21, 2013 in Lucru manual | 0 comentarii

Tehnica clar obscur (in moda)

Tehnica clar-obscur se traduce prin clar – deschis şi obscur – închis, realizându-se prin contraste puternice de lumină şi întuneric (umbră). Clar–obscur-ul reprezintă efectul de modelare al volumelor printr-un contrast puternic între lumină şi umbră aplicat în pictură, grafică şi desen.

citeste

Decoraţiuni de Crăciun Handmade

Postat de in Dec 13, 2012 in Activitati, Lucru manual | 0 comentarii

Decoraţiuni de Crăciun Handmade

Vă propun, în cele ce urmează, să realizăm împreună un minunat brăduţ din panglici. Îl putem folosi ca decor al mesei de Crăciun, ca decor în casa sau de ce nu, să însoţească un cadou pentru cei dragi.

citeste
| Termeni și condiții | Confidențialitate | RSS SuperMămici |
Moda la preturi mici!vezi oferta!
+